Новини
26.10.2018

BRDO, МЕРТ, ДРС та Фонд «Євразія» підписали меморандум про взаєморозуміння

Меморандум передбачає модернізацію Інспекційного порталу з метою удосконалення технічних та функціональних характеристик на шляху до впровадження системи у дослідну, а згодом у промислову експлуатацію.

26 жовтня  Олексій Гончарук разом з Максимом Нефьодовим, Ксенією Ляпіною та Петром Матіяшеком подписали Меморандум про взаєморозуміння між Міністерством економічного розвитку і торгівлі України, Державною регуляторною службою України, Офісом ефективного регулювання BRDO та Фондом «Євразія» (Проект USAID / UK aid «Прозорість та підзвітність у державному управлінні та послугах / TAPAS»),  який передбачає модернізацію Інспекційного порталу з метою удосконалення технічних та функціональних характеристик на шляху до впровадження системи у дослідну, а згодом у промислову експлуатацію.

Наразі на Інспекційному порталі inspections.gov.ua 27 інспекційних органів із 33 долучилися до роботи та відкрили інформацію про свої перевірки. Станом на жовтень 2018 року в єдиній системі опубліковано майже 250 тис. запланованих перевірок на 2018-2019 роки і більше 50 тис. результатів вже проведених перевірок.