Новини
08.11.2016

Міністерство аграрної політики та продовольства України затвердило план публічного перегляду регуляторних актів та пілотні ринки

Відповідне рішення було ухвалено на засіданні робочої групи при міністерстві, яке проходило під головуванням Першого заступника Міністра аграрної політики та продовольства Максима Мартинюка.

За словами керівника сектору «Сільське господарство» Офісу ефективного регулювання Андрія Заблоцького, який входить до складу робочої групи, це свідчення того, що ми крок за кроком рухаємося в напрямку ефективного регулювання. У процесі перегляду вперше, за історію незалежності країни, аналізуватимуться не папірці, а рішення в розрізі конкретних ринків. Сам процес проходитиме відкрито та публічно, кожен бажаючий зможе долучитись та надати свої пропозиції.

Пілотним ринком, з якого буде розпочато перегляд обрано ринок деревини.

Найближчим часом відповідну інформацію буде оприлюднено на сайті міністерства.

Довідково:

Робоча група при Міністерстві аграрної політики та продовольства України є однією з п’яти груп, створених при профільних міністерствах на виконання доручення Першого Віце-Прем’єр-міністра України Степана Кубіва з метою об’єктивної оцінки регуляторного поля, інвентаризації та очищення його в подальшому.