Олексій Дорогань представить туристичний кластер на UKRAINIAN ID

8 червня на міжнародному форумі Ukrainian ID Олексій Дорогань представить перший кластер покрокових онлайн-інструкцій для відкриття бізнесу в туризмі на платформі StartBusinessChallenge. Туристичний кластер об’єднає 16 кейсів, від фотопослуг і галереї до міні готелю зі спа-центром. Державний інформаціний сервіс із відкриття бізнесу Start Business Challenge, розроблений командою BRDO, допомагає початківцям розвивати бізнес у 109 напрямках.

Форум UKRAINIAN ID відбудеться 7-8 червня 2019 року в місті Канів.

Завданням Форуму є створення незалежної міжнародної дискусійної платформи рівня Всесвітнього Економічного Форуму в Давосі, яка щороку визначатиме глобальні тенденції економічного та гуманітарного розвитку України та Східної Європи.

Форум піднімає питання нерозривності та взаємозалежності економічного розвитку держави та її гуманітарної сфери на міжнародному рівні. Ключова тема UKRAINIAN ID-2019 «Революція цінностей».

Серед стратегічних партнерів Форуму: Atlantic Council, Американська бізнес-рада, посольство Канади в Україні, Торгово-промислова палата України, Канівська міська рада, Благодійний фонд родини Богдана Гаврилишина та ін.

Програма події доступна на сайті: https://ukr-id.com/uk/