Новини
06.02.2017

Запрошуємо учасників ринку будівельних металоконструкцій взяти участь в опитуванні

Ринок металоконструкцій – це хребет промисловості та будівництва. Щоб зробити його регуляторне поле більш ефективним та дружнім для бізнесу проводимо його перегляд спільно з Міністерством регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства .

У рамках цього процесу Офіс ефективного регулювання запрошує всіх учасників ринку будівельних металоконструкцій взяти участь в опитуванні щодо оцінки реалізації державою регуляторної політики на цьому ринку та впливу регулювання на розвиток бізнесу.

Аналіз відповідей допоможе отримати реальне ставлення бізнес-середовища до регулювання ринку будівельних металоконструкцій, проаналізувати адекватність та доцільність чинних регуляторних норм з точки зору бізнесу та підготувати пропозиції щодо спрощення правил роботи бізнесу на ринку будівельних металоконструкцій (в тому числі через реформування процедур, скасування надмірної кількості дозвільних документів, перегляд термінів дії дозволів/ліцензій тощо).

Дане опитування здійснюється в рамках діяльності Робочої групи з питань системного перегляду регуляторних актів при Міністерстві регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ.

Для того щоб позиція бізнес-спільноти була врахована при підготовці нових правил регулювання ринку, ми пропонуємо відповісти на питання анкети за цим посиланням https://brdo.com.ua/opytuvannya-uchasnykiv-rynku-metalevyh-budivelnyh-konstruktsij/

За результатами будуть розроблені рекомендації від бізнесу, які Офіс передаватиме регулятору для публічного обговорення та проектування рішень.