Новини
03.05.2018

1 червня 2018 року Олексій Дорогань візьме участь у конференції «Від хаосу до досконалості»

Кожна країна має свої сильні сторони: десь легко вести бізнес, десь високий індекс щастя, десь найкраща освіта, тощо. «У чому ж сильна Україна?», – задалися питанням організатори конференції «Від хаосу до досконалості». Відповідь знайшлася на одній з міжнародних конференцій, де як раз і досліджувались сильні сторони країн. Виявилося, що в Україні є …вміння управляти хаосом, керувати у умовах невизначеності! «Чудово!», – погодились консультанти з управління з усього світу і вирішили розповісти колегам з України як справлятися з цим вже базовим для нашого життя явищем.

Керівник проекту Rolling Review BRDO Олексій Дорогань розкаже про територію  підприємництва: чекліст міста, дружнього для бізнесу.

Під час виступу Ви дізнаєтесь про Платформу ефективного регулювання PRO (regulation.gov.ua), яка містить низку унікальних сучасних сервісів, що домагають підприємцям виконувати вимоги законодавства та інструментів для органів влади задля втілення сервісного підходу взаємодії з бізнесом.

Також Експерт BRDO розкаже про веб-ресурс, який наразі перебуває в дослідній експлуатації, на якому Ви можете знайти та отримати доступ до містобудівної документації в Україні.

pmap.minregion.gov.ua  дозволяє інвесторам та громадянам швидко знайти інформацію про наявність чи відсутність відповідних обмежень на будівництво.

Враховуючи аналітику та онлайн сервіси, разом з Вами ми обговоримо кожен з наступних основних заходів для створення міста, дружнього для бізнесу. Не гайте часу! Реєстрація на захід вже почалась!

Вчитися управляти хаосом будемо вчитися з ангару одного з аеропортів Києва, купу цікавих та корисних знайомств знайдемо на злітній смузі, попрацюємо з кейсами в залі очікування, і  обов’язково з’єднаємо теорію з практикою.

Отже,  31 травня – 1 червня 2018 року, с. Наливайківка, Макарівського району Київської області.

Деталі за номером: +38 050 312 88 81, + 38 099 079 46 80.

Більше інформації: http://www.management-hub.com.ua/ua/