Новини
31.03.2022

BRDO закликає бойкотувати продукти німецької компанії Ritter Sport

Закликаємо бойкотувати продукти німецької компанії Ritter Sport!

Це ще одна компанія-колабораціоніст, котра заявила, що не піде з ринку РФ. Компанія виробляє шоколад і базується у німецькому місті Вальденбух. 

За словами представників компанії, РФ є занадто великим ринком для них, що займає близько 7% їхніх загальних продажів. “Зупинка поставок означатиме, що виробництво доведеться різко припинити, що серйозно вплине на нас як незалежну середню сімейну компанію”. Натомість компанія обіцяє не інвестувати далі у російський ринок і припинити там рекламу. Рішення, що дуже тяжко їм далося.

Ми щиро сподіваємося, що рішення евакуювати свою сімʼю, коли їй на голову прилетить російська ракета, для Ritter Sport не буде аж таким тяжким, як рішення припинити рекламувати свій шоколад для народу-вбивці. І знову нагадуємо, що продовження роботи у терористичній країні означає підтримку її військових дій проти українців – адже податки, сплачені Ritter Sport у РФ, швидко перетворюються на крилаті ракети, танки, літаки, що вбивають українців.

Тож закликаємо наших міжнародних читачів і українську діаспору бойкотувати продукти компанії-колаборанта Ritter Sport по всьому світу. Представників компанії не цікавлять людські життя, а важливі лише криваві гроші, які, до речі, мають властивість швидко вичерпуватися. Можемо порадити німецьким бізнесменам Ritter Sport брати приклад з проактивних українців, які ще з початку російської агресії 2014 року переорієнтували свої сімейні бізнеси з російського ринку на європейський і збільшили прибутки. Втрачені гроші можна повернути. Втрачені життя – ні.

#StopRussianWar