Новини
16.03.2022

BRDO звернувся до компанії Leroy Merlin із закликом припинити роботу в росії

Офіс ефективного регулювання офіційно звернувся до компанії Leroy Merlin із закликом припинити співпрацю з росією – країною-агресором, що знищує українські мирні міста і вбиває українських дітей. Особливо наголошуємо на важливості зупинення уже існуючих підприємств компанії на території країни-окупанта.

Компанія Leroy Merlin не надала жодної офіційної позиції стосовно російського вторгнення в Україну і офіційно не заявила, що слідуватиме запровадженим США і ЄС санкціям щодо росії, як це зробило вже багато поважних міжнародних компаній — як великих, так і малих. 

У Європі по всіх містах бойкотують російські товари й послуги, а також відмовляються від співпраці із країною-терористом і від постачання на її територію своєї продукції. Натомість ЗМІ пишуть, що Leroy Merlin і далі продовжуватиме свою діяльність у росії в обхід міжнародних санкцій, навіть більше — збирається зайняти нішу тих постачальників, для яких власна репутація важливіше кривавих грошей країни-окупанта і які пішли з російського ринку.

В Україні багато магазинів Leroy Merlin, так само багато і клієнтів цієї мережі. Коли Україна переможе у цій війні, Leroy Merlin втратить величезний європейський ринок, що буде розвиватися небаченими темпами. 

Проте сьогодні ще є нагода зробити правильний вибір і припинити будь-яку співпрацю з країною-агресором.