Новини
30.09.2024

Конкурс на вибір підрядника для надання послуг щодо бізнес-аналізу та технічної підтримки Єдиної державної електронної системи управління галуззю рибного господарства

Офіс ефективного регулювання BRDO в рамках Проєкту «Підтримка цифрової трансформації» (DTA) шукає підрядника для надання послуг з розробки Технічного завдання на модернізацію програмного забезпечення компонентів (модулів) Єдиної державної електронної системи управління галуззю рибного господарства та надання послуг з консультаційної підтримки роботи системи «Customer Support рівнів L2, L3».

Мета — модернізація та консультаційна підтримка системи Єдиної державної електронної системи управління галуззю рибного господарства, а саме: оптимізації та реінжиніринг взаємодії користувача з щорічними та уточнюючими деклараціями з метою пришвидшення взаємодії. Забезпечити інтеграцію модулю “Е-декларації” з іншими модулями системи, та розробка додаткового, розширеного функціоналу по роботі з звітами та функціонуванню електронного журналу, розширення роботи із бирками до знарядь лову в Системі та автоматизація, роботи користувачів з електронними деклараціями на право спеціального використання водних біоресурсів та впровадження нормативних обмежень роботи з уточнюючими деклараціями на право спеціального використання водних біоресурсів.

Загальні вимоги до учасників: 

  • ФОП або Юридичині особи, зареєстровані не менш, як 3 роки тому.
  • Досвід розробки на Платформа реєстрів (Дія Engine) від 1 року.
  • Досвід в наданні послуг з консультаційної підтримки роботи інформаційних систем рівнів L2, L3. Досвід надання з консультаційної підтримки щодо систем розроблених на Платформі реєстрів буде суттєвою перевагою.
  • Наявність досвіду реалізації ІТ проєктів в сферах відповідальності Мінагрополітики (в приватній або державній сфері)

Загальні вимоги до пропозиції:

  • пропозиція надається відповідно до аплікаційної форми, підписується уповноваженою посадовою особою учасника та скріплюється печаткою (за наявності) та надсилається у сканованому вигляді на електронну адресу [email protected] в PDF-форматі з темою листа «Конкурс ЄДЕСУГРГ» не пізніше 23:59 11 жовтня 2024року;
  • пропозиція включає резюме та опис досвіду залучених учасників, документальне підтвердження досвіду та цінову пропозицію.
  • пропозиція включає копію виписки з Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань;
  • пропозиція включає копію документу, що підтверджує повноваження посадової особи, яка представляє заявника;
  • пропозиція включає документальне підтвердження досвіду виконання не релевантних проєктів.
  • пропозиція покриває період надання послуг терміном 2 місяці

Детальні вимоги

Функціональні та нефункціональні вимоги до предмета закупівлі та виконавця послуг наведені в Конкурсній документації до цього конкурсу, яку можна отримати за запитом на електронну адресу: [email protected] з темою листа “Вимоги до конкурсу ЄДЕСУГРГ”

Вибір підрядників буде здійснений на основі оцінки наданої інформації про релевантний досвід та попередні результати роботи. 

Довідково:

Оплата послуг здійснюється в рамках проєкту та за рахунок коштів Міжнародної технічної допомоги (реєстраційна карта проєкту № 5458 від 13 березня 2024 року з подальшими її модифікаціями) згідно з планом закупівель.

ГО «Офіс ефективного регулювання» звільнено від ПДВ операцій з отримання послуг в межах проєкту Міжнародної технічної допомоги, виконавцем якого є ГО «Офіс ефективного регулювання», і відповідає категорії (типу) товарів, робіт і послуг, зазначених у Плані закупівлі, код ставки 903.

Офіс ефективного регулювання BRDO залишає за собою право контактувати лише з обраними підрядниками, уточнювати інформацію у підрядників в усній та письмовій формі.