Новини
08.11.2023

14 листопада – онлайн-консультація для телеком-операторів, що подаються на гранти від ReACT4UA / EU4Business

Уряд Німеччини виділив додаткові кошти на підтримку постачальників електронних комунікаційних послуг на деокупованих територіях України та через програму ReACT4UA / EU4Business. Всього буде надано 70 грантів кожен до 10 000 євро (видаватиметься у гривневому еквіваленті) у прозорий спосіб прийому заявок. 

Для того, щоб зробити процес подання на гранти максимально прозорим, зрозумілим і ефективним, експерти Офісу ефективного регулювання BRDO проведуть онлайн-семінар для усіх зацікавлених заявників, на якому розкажуть про основні етапи подання заявок, а також дадуть відповідь на питання учасників. 

Про що ви дізнаєтеся із семінару? 

  • Які основні розділи заявки, що треба заповнити? 
  • Які додаткові документи треба прикріпити до заявки? 
  • На що треба звернути увагу під час заповнення заявки? 

Семінар відбудеться онлайн на платформі Zoom 14 листопада, 2023 (вівторок), з 11:00 до 13:00. 

Реєстрація на семінар обовʼязкова за посиланням: https://forms.gle/VfYmSkaL7fj3aUG39. Дані збирає та опрацьовує ГО «Офіс ефективного регулювання» (BRDO). 

Деталі щодо конкурсу, аплікаційна форма, перелік вимог до заявників й інша інформація доступні за посиланням. 

Довідкова інформація 

Безповоротна фінансова допомога (гранти) українським операторам телекомунікаційних послуг на деокупованих територіях надається в межах програми міжнародної співпраці ReACT4UA (Resilience/Recovery  AccessionCompetitivenessTrade) / EU4Business: відновлення, конкурентоспроможність та інтернаціоналізація МСП, яку ініціювали Європейський Союз та уряд Німеччини. Гранти стали можливими за рахунок додаткового фінансування уряду Німеччини. Програма спрямована на підтримку економічної стійкості, відновлення та зростання України, створення кращих умов для розвитку українських малих і середніх підприємств (МСП), а також підтримку інновацій та експорту.  

Стратегічний виконавець програми – німецька федеральна компанія Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH. Партнер з виконання – ГО «Офіс ефективного регулювання» (BRDO). Інформаційну підтримку надає: Міністерство цифрової трансформації України.

Зміст публікації є виключною відповідальністю BRDO і не обов’язково відображає позицію Європейського Союзу та уряду Німеччини. 

#eu4business, #MovingForwardTogether, #gizSME