Новини
13.06.2023

19 червня: конференція «Забезпечення цілісності та стійкості фінансової системи України»

Центр досліджень фінансової злочинності та безпеки (CFCS) при Королівському Об’єднаному інституті оборонних досліджень (RUSI) та Офіс ефективного регулювання BRDO раді запросити вас на конференцію «Забезпечення цілісності та стійкості фінансової системи України», що відбудеться 19 червня у змішаному форматі.

Ця подія передуватиме Конференції з питань відновлення України (URC), яку організовуватиме уряд Великої Британії разом з урядом України в червні в Лондоні.  Подія RUSI і BRDO торкнеться питання, що наразі не зазначене у програмі URC, а саме – важливості забезпечення цілісності та стійкості української фінансової системи для боротьби з відмиванням грошей та корупцією.

До нас приєднаються поважні спікери з України, Великої Британії та ЄС, зокрема:

  • Олена Коробкова, голова правління Незалежної асоціації банків України;
  • Олександр Новіков, голова Національного агентства з питань запобігання корупції НАЗК;
  • Джон Мейр, головний спеціаліст із дотримання законодавства, Європейський банк реконструкції та розвитку (ЄБРР);
  • Катерина Рожкова, перший заступник голови Національного банку України (НБУ);
  • Роман Ващук, бізнес-омбудсмен України;
  • Боб Сілі, член парламенту Великої Британії.

Ми об’єдналися з провідними українськими аналітичними центрами та дослідницькими установами – Центром демократії та верховенства права (CEDEM), Центром економічної стратегії (CES), Інститутом законодавчих ідей (ILI), StateWatch, Незалежною асоціацією банків України (IABU) та Київської школи економіки (KSE), – щоб переконатися, що дебати відображають ідеї громадянського суспільства.

Програма заходу та лінк для реєстрації для онлайн участі за посиланням.

Подія відбувається в рамках проєкту RUSI SMURF, що фінансується Національним фондом підтримки демократії, за допомогою якого CFCS підтримує уряд, приватний сектор і представників громадянського суспільства в Україні задля забезпечення цілісності та стійкості фінансової системи України.