Новини
26.02.2018

Сьогодні в BRDO відбулось друге засідання робочої групи з питань гармонізації національних стандартів в будівництві

Друге засідання робочої групи з питань гармонізації національних стандартів в будівництві сьогодні відбулось за участі представників Комітету ВР з питань будівництва, Мінекономрозвитку, керівників асоціацій та професійних об’єднань виробників будівельних матеріалів.

Обговорили терміни та визначення, що використовуються в проекті закону №7151 “Про основні вимоги до споруд, а також умови розміщення на ринку будівельних виробів”.

“Ми і надалі працюватимемо для того, щоб законопроект № 7151 після його прийняття Верховною Радою став дійсно корисним та зрозумілим інструментом, який стане підґрунтям для повноцінної імплементації положень європейського законодавства в частині введення в обіг будівельних матеріалів”, – зазначила керівник сектору Будівництво Олена Шуляк.

Згідно з положеннями Асоціації між Україною та ЄС, наша країна зобов’язалася імплементувати норми європейського законодавства в питанні усунення нетарифних бар’єрів до 2020 року і провести перегляд національної системи технічного регулювання.

[gview file=”https://brdo.com.ua/wp-content/uploads/2018/02/Algo_Reg.pdf”]