Новини
09.06.2023

Розшукуються українські стартапи у сфері мінеральної сировини: масштабуйте свій бізнес у сировинному секторі за допомогою EIT RawMaterials Booster

Ви – революційний стартап чи МСП із стійкими рішеннями для сировинної галузі? Не пропустіть неймовірну можливість подати заявку на EIT Raw Materials Booster Call і отримати фінансову підтримку до 200 000 євро.

Цивілізований світ переживає монументальну трансформацію, працюючи над досягненням кліматичної нейтральності і технологічних інновацій, заданих Зеленою угодою ЄС. Як наслідок, попит на критичну та стратегічну сировину стрімко зростає.

Електромобілі, сонячні батареї, вітряні турбіни — усі вони залежать від стійких поставок критичної сировини, як-от літію, кобальту, магнію, міді та рідкоземельних елементів.

Ось чому EIT RawMaterials на постійній основі шукає, відкриває і підтримує стартапи, які революціонізують сектор сировини, – від передових технологічних рішень для розвідки, видобутку та обробки корисних копалин до революційних досягнень у заміні акумуляторних матеріалів і їхній переробці.

Як обраний стартап або МСП, ви не тільки отримаєте фінансування та персоналізовані послуги, але й станете цінним учасником активної партнерської мережі EIT RawMaterials.

Booster Call надає таку підтримку:

  • вдосконалення вашої інноваційної технології, щоб якнайкраще задовольнити попит ринку; 
  • прискорення виходу на ринок шляхом виділення фінансових ресурсів для конкретного сегмента або цільового ринку;
  • диверсифікація портфоліо продуктів, що уможливить адаптацію або створить нові характеристики продукту для задоволення потреб ринку, на який орієнтований продукт.

Приєднуйтесь: https://eitrawmaterials.eu/booster-call/ 

Подаватися на Booster Call можна упродовж року. Найближчий дедлайн: 4 вересня 2023.

За додатковою інформацією звертайтеся до EIT RawMaterials Innovation Hub – для українських стартапів це Innovation Hub East. Детально про EIT RawMaterials Booster Call, хто може подаватися, процедуру й критерії відбору – тут https://eitrawmaterials.eu/wp-content/uploads/2023/03/EIT-RawMaterials-Booster-Call-2023-Guidelines-CO2.pdf. 

Нагадаємо, що експерти проєкту «Новий кодекс України про надра» працюють над покращенням регуляторного середовища сировинної галузі, що дозволить залучити до України іноземні інвестиції і розвивати галузь.

Проєкт фінансується Європейським Союзом та впроваджується Консорціумом у складі експертів Projekt-Consult (Німеччина), MinPol (Австрія) та Офісу ефективного регулювання BRDO (Україна). Публікація відображає позицію Проєкту й необовʼязково збігається з позицією Європейської Комісії.