Новини
21.09.2022

Вигнати Росію з ООН і РадБезу

Військова агресія рф проти України триває вже 210 днів. Наразі українська дипломатія викриває найбільший обман в історії міжнародної політики, який може допомогти нам перемогти в цій війні. Сьогодні ми запрошуємо наших підписників та колег приєднатися до нас в цій боротьбі.
 
Що відбувається?
 
В ці дні діє дипломатичний фронт, який не менш важливий за Херсонський або Харківський напрямки, в Асамблеї ООН в Нью-Йорку, де наші дипломати з коаліцією інших країн боряться проти Путіна. Нарешті у нас є шанс реформувати ООН, виключити Росію з Генасамблеї і отримати нову сильну підтримку з боку ООН.
 
В чому полягає проблема?
 
росія перебуває в ООН незаконно. Це єдина країна, яка не підписала і не ратифікувала Устав ООН. Вона не є правонаступником СРСР в ООН, бо СССР, як країна «перестала існувати», про що йдеться в офіційних документах. Останні 30 років РФ фактично незаконно перебувала в ООН і РБ ООН за мовчазною згодою більшості країн. 30 років ігнорування цього послабили ООН і призвели до війни. Тепер, коли ООН як ніколи потрібен саме для встановлення миру, РФ блокує в Раді Безпеки всі резолюції по Україні.
 
Як допомогти це змінити?
 
Всі, хто знаходиться в Нью-Йорку, може долучитись до мітингу 21 вересня о 8:30 (Dag Hammarskjod Park – 47th St. & 2nd Ave).
 
Всі, хто не в Нью-Йорку, можуть допомогти, підписавши петицію. Наша ціль – терміново зібрати 500 000 голосів до 26 вересня 
 
Також ви значно допоможете, поширюючи цю інформацію серед знайомих і друзів — разом переможемо!